5 semne ca trebuie sa iti schimbi jobul

Te trezesti foarte greu in fiecare dimineata si amani alarma de cateva ori, inainte sa te dai jos din pat, nu-i asa? Inventezi tot felul de scuze doar ca sa nu mergi la birou in ziua respectiva, iar starea asta de spirit persista de luni de zile? Stiu exact ce trebuie sa faci: schimba-ti jobul!

Iata 5 semne ca este cazul sa iti schimbi jobul chiar acum:

  1. Stagnezi si te plictisesti la jobul actual. Un lucru este cert: in viata oricaruia dintre noi exista zile in care… nu se intampla ceva extraordinar nici macar la locul de munca. Ai task-uri repetitive si te-ai saturat sa faci in fiecare zi aceleasi lucruri? Simti ca stagnezi si ca nu poti evolua deloc la locul actual de munca si te simti epuizata cand ajungi acasa, nu-i asa?
  2. Nu rezonezi cu locul de munca si cu colegii pe care ii ai. Desi la inceput a fost lapte si miere, peste tot apar discutii. Chiar si asa, simti ca nu rezonezi deloc cu colegii pe care ii ai, nu aveti valori comune si nici nu aveti subiecte despre care sa vorbiti.
  3. Salariul sau bonusurile sunt insuficiente. Astepti in fiecare luna ziua de salariu, dar nici macar aia nu este atat de motivanta pe cat ti-ai dori sa fie. Bonusurile nu sunt deloc atractive si nu iti raman bani pentru a putea pune deoparte pentru visurile tale. Sau, mai rau decat atat, nu iti primesti salariul la timp.
  4. Nu mai exista echilibru intre job si viata ta personala. E-adevarat ca petrecem o buna parte din viata la birou, inconjurat de colegi. Dar cand nu mai ai timp de absolut nimic atunci cand pleci de la birou, fie pentru ca esti prea obosita, fie pentru ca “mai ai si alte task-uri”, atunci… e momentul sa iti schimbi jobul!
  5. Pur si simplu simti ca poti si ca meriti mai mult.

Oricare dintre semnele de mai sus este mai proeminent, sfatul nostru este sa reconfigurezi traseul carierei tale. Ia astazi o decizie care sa-ti influenteze viitorul in bine! 🙂

Noi suntem aici pentru a-ti raspunde la intrebari, in cazul in care vrei sa iti schimbi jobul si vrei sa fii model de videochat: 0784.70.70.80.

Lumea ne barfeste oricum! Schimba-ti jobul! 🙂