Cum ajungi sa castigi 10.000 de dolari pe luna

            Este bine cunoscut faptul ca videochatul aduce cele mai mari castiguri in Romania. Un model de videochat poate castiga si 10.000 de dolari pe luna, lucru aproape imposibil in alte domenii. Insa, este important de mentionat faptul ca nu orice model de videochat poate ajunge la astfel de incasari. Este nevoie de multa implicare si ambitie, de dorinta de a invata si a evolua mereu,

Castigurile de care poti avea parte in calitate de model de videochat depind doar de tine. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci, pentru a ajunge in topul incasarilor.

Petrece multe ore online

Acesta este principalul aspect de care trebuie sa tii cont, atunci cand iti doresti incasari uriase. Cu cat iti petreci mai multe ore alaturi de membri, cu cat investesti mai multa energie in relatiile virtuale cu fanii, cu atat vor creste si veniturile.

Mai ales daca vei colabora cu un studio de videochat care lucreaza cu un site premium, va trebui sa constientizezi faptul ca inceputul va fi cel mai greu, primele 3 luni de activitate find extrem de importante pentru evolutia ulterioara ca model de top. Chiar daca numarul recomandat de ore petrecute online in fiecare perioada (doua saptamani) este de 88, incearca sa depasesti 100. Poate parea obositor si aproape imposibil, insa de prezenta ta online va depinde si baza ta de fani. Gandeste-te la ultimul serial pe care l-ai devorat pe Netflix, ai terminat sezonul in 24 de ore, asadar sa petreci 10 ore online in zilnic si sa fii platita pentru asta nu suna chiar atat de rau, nu-i asa?

Implica-te 100% si vei vedea ca rezultatele financiare vor fi pe masura asteptarilor.

Fii comunicativa

Nu este suficient sa iti petreci timpul online, daca starea ta de spirit nu este in parametri. Membrii prefera modelele sociabile si inteligente, cu care pot aborda diverse subiecte de discutie, in fata carora se pot deschide si isi pot impartasi experientele de viata, ideile, framantarile si cam tot ce le trece prin cap. Incearca sa deschizi diferite subiecte, sa asculti problemele admiratorilor, sa fii empatica si, de ce nu, chiar sa le oferi sfaturi. Incearca sa nu ii judeci pe cei care aleg compania ta virtuala, chiar daca nu toti vor fi pe aceeasi lungime de unda cu tine.De asemenea, incearca sa fii la fel de draguta cu toti vizitatorii din camera, indiferent daca sunt sau nu dispusi sa plateasca pentru o experienta privata cu tine.

Gandeste-te la situatia urmatoare: descoperi acest restaurant cochet, la care ai ajuns din intamplare. Poate astazi nu ai timp sa incerci gastronomia locala, insa ceri un pahar cu apa. Daca atmosfera este una placuta, chelnerii sunt amabili si decorul confortabil, sansele sa revii pentru o masa copioasa sunt destul de mari. Asa este si in videochat: nu se stie niciodata cand membrul acela care vine din cand in cand sa traga cu ochiul in camera ta va deveni un admirator generos.

Fii perseverenta

Si cel mai important lucru: nu renunta atunci cand ai zile mai proaste. Cu totii avem zile in care ne dorim sa renuntam, in care pare ca nimic nu merge in directia sperata. Astfel de zile reprezinta un test pentru tine, mai ales in videochat. Niciun model de top nu a avut incasarile de mii de dolari de la inceput, dar eforturile lor au fost rasplatite in timp. Asadar, incarca-te cu multa rabdare si perseverenta, caci de obicei zilele mai putin productive sunt urmate de zile cu incasari fantastice.

Acum ca stii care sunt asii din maneca unui model de videochat care castiga 10.000$ lunar,te asteptam la un interviu pentru a descoperi tainele videochatului profesionist.