INTERVIU – Lecții de SEDUCȚIE de la un model de videochat

Pentru unele femei, cucerirea unui barbat vine de la sine. Pentru altele, insa, este o adevarata provocare si au nevoie de cateva sfaturi. Tocmai de aceea, pentru a veni in ajutorul celor din urma, am vorbit cu Elvira, model de videochat, care ne-a explicat cum reuseste ea sa cucereasca membrii si sa se faca dorita.

Elvira, spune-ne, inainte de toate, de cat timp faci videochat si de ce ai ales sa o faci?
Fac videochat de 5 ani, de cand eram studenta. Sincer, majoritatea fetelor intra in lumea videochatului pentru castigurile mari pe care le pot avea. Insa, eu am devenit model de videochat pentru dezvoltarea personala, pentru faptul ca eram o fata foarte timida si retrasa. Stiam ca acest pas imi va schimba complet gandirea si asa a si fost.

Ce anume s-a schimbat la tine de cand esti model de videochat?
Lasand la o parte situatia financiara, pot spune ca m-am schimbat complet. Din fata timida si rusinoasa, care nu avea prieteni si nu ii placea sa cunoasca oameni noi, am devenit cea mai comunicativa si prietenoasa fata. In plus de asta, eu nu stiam cum sa vorbesc cu un baiat, nu imi placea sa cunosc oameni noi. Acum, aceste lucruri sunt ceea ce imi place sa fac cel mai mult.

Care sunt secretele cuceririi unui barbat?
Nu exista secrete. Fiecare fata e diferita. Este important sa stii sa profiti de calitatile tale, de senzualitatea si feminitatea ta. Fiecare fata e frumoasa, atat timp cat e frumoasa. Increderea de sine se reflecta in exterior, oricat de greu e de crezut. Pe langa incredere, e important sa fii deschisa, sa nu ai prejudecatile acelea invechite, pentru ca barbatii sunt speriati de acest lucru. Ah, si sa nu uit, fii misterioasa! Multe fete obisnuiesc sa ofere totul pe tava. Nimic mai gresit. Un barbat vrea sa fie starnit, sa ii fie mentinuta acea doza de curiozitate. Daca tu i-ai oferit totul din prima, el va trece la urmatoarea.

Multe fete considera ca fizicul este decisiv in relatia cu un barbat. Cum vezi tu acest lucru?
In cei 5 ani de videochat, am invatat multe lucruri, pe care le consideram a fi usor aberante inainte. Am invatat ca barbatii sunt atrasi de fizic doar la un prim impact vizual. Mai apoi, ei isi doresc sa cunoasca personalitatea unei fete, sa ii vada capacitatile intelectuale, sa isi dea seama daca sunt pe aceeasi lungime de unda. O fata frumoasa si atat nu va seduce niciodata un barbat!

Videochatul este un domeniu divers, care nu se bazeaza doar pe calitatile fizice, dimpotriva. Sunt cautate fete inteligente, care stiu cum sa isi puna in valoare alte calitati, decat cele fizice. Prin urmare, daca iti doresti o schimbare, incearca aceasta lume. Pe langa faptul ca te vei dezvolta, o sa ai parte de schimbari pe toate planurile. Daca inca esti nedumerita despre ceea ce presupune aceasta meserie, programeaza un interviu la unul din studiourile mari de videochat din Bucuresti, Charm Studio.