Charm Studio – al treilea studio certificat Jasmin Gold din lume!

Luna august vine cu o schimbare importanta in topul celor mai bune studiouri din lume. Charm Studio a devenit cel de-al treilea studio din lume care si-a castigat certificarea Jasmin Gold, confirmand astfel trendul ascendent pe care il inregistreaza incasarile modelelor studioului.

Calitate, nu cantitate!

 Certificarea vine in completarea numeroaselor premii obtinute de-a lungul timpului la diversele evenimente nationale si internationale, acolo unde cele mai importante nume din industria videochatului se reunesc periodic pentru a recompensa meritele modelelor si studiourilor din domeniu.

Studio Certificat Jasmin Gold – Charm Studio

Cel mai recent Summit s-a incheiat in luna iunie si a atras dupa sine titlul de “Best Live Cam Entertainer”, obtinut de un model Charm. Iata ca la nici doua luni de la gala de premiere, un nou succes marca Charm Studio schimba ordinea in topul celor mai bune agentii de videochat din lume. Certificarea Gold atesta atat legalitatea si inaltul nivel de profesionalism al studioului cat si productivitatea si eficienta colaborarii de lunga durata dintre Charm Studio si site-ul partener Jasmin.

Recenta performanta Charm Studio este cu atat mai impresionanta cu cat ceilalti doi competitori, care se pot lauda cu acelasi nivel de certificare Jasmin, au peste 150 de modele care activeaza in sedii multiple, atat in tara cat si in afara Romaniei. Spre deosebire de celelalte nume din Top Parteneri Gold Jasmin, strategia Charm Studio – We Create Top Models – mizeaza pe calitate, nu cantitate, astfel ca succesul celor 60 de modele de top si profesionalismul staff-ului sunt factorii care au reusit sa duca studioul la cel mai inalt nivel de recunoastere internationala.

Charm Studio – Studio Certificat Jasmin Gold

Certificarea Gold vine si ca o incununare a eforturilor depuse de-a lungul anilor de toti cei care au contribuit la evolutia studioului de la cateva camere la o pepiniera de Top Modele. Seriozitatea, ambitia, implicarea si receptivitatea fata de sfaturile echipei de training sunt calitatile care recomanda modelele Charm si cheia succesului in a deveni performer de top, cu incasari de peste 10.00$ lunar.