Charm Studio este acum studio certificat Jasmin!

De 6 ani de cand am infiintat Charm Studio ne-am dorit ca modelele noastre sa aiba mereu cele mai bune conditii de munca. Le-am oferit acest lucru aderand la cele mai inalte standarde posibile si avand mereu grija sa oferim cele mai multe avantaje. In afara de echipament, decoruri, training, atmosfera, conditii bune in videochat inseamna si colaborarea cu site-uri bune. Un site profesionist este un element cheie al succesului in domeniu, altfel poti usor sa fii trasa in jos. Noi ne-am gandit ca un parteneriat cu cel mai bun site de profil este metoda perfecta de a le asigura succesul modelelor noastre. De aceea, icnepand cu luna octombrie, Charm Studio este studio certificat Jasmin!

Aceasta certificare arata clar ca Charm Studio si toate studiourile de sub umbrela Charm Group reprezinta jucatori importanti in industria videochatului. Pe lnga asta, faptul ca acum suntem un studio certificat Jasmin arata clar ca modelele noastre au un succes fenomenal pe aceasta platforma. Intr-adevar, castigurile de pe Jasmin sunt cu adevarat fabuloase. Media unui model este de 5.000$, dar cdele mai bune ajung si la 11.000$ pe luna. Asta ca sa nu mai vorbim de modelele care au ajuns in top 3 pe Jasmin.

Profesionalism, corectitudine, conditii excelente

Charm Studio este recomandat de 150 de modele fericite pentru ca, la noi, modelele sunt tratate cu respect absolut. Echipa Charm este exclusiv feminina, astfel ca atmosfera este una ca intre prietene. Se ofera training 24/7, pentru ca fetele sa invete exact ce trebuie sa faca pe site-uri si sa fie mereu sustinute si ajutate. Modelele au parte de sedinte foto video si make-up profesionist, precum si cursuri de engleza daca vor sa invete sau sa se perfectioneze. Toata lumea este angajata cu contract de munca, iar banii intra mereu la timp. Astfel, tu, ca model la Charm Studio certificat Jasmin, vei fi mereu apreciata la adevarata ta valoare.