Lectii de viata din videochat

Salut, eu sunt Monica, si sunt model videochat la Charm Studios de 2 ani de zile. Imi place foarte mult jobul meu, nu numai pentru bani, ci si datorita faptului ca am avut ocazia sa invat foarte multe chestii. Lumea nu crede ca ai ceva de invata din videochat, insa atunci cand ai o meserie care iti poate schimba viata, dar care este judecata aspru de cei inchisi la mine, ramai cu o groaza de lectii de viata din ea. Plus toate abilitatile dobandite ca model. Cum sunt intrebata mereu de viata de model videochat, m-am gandit sa impartasesc si cu voi ce am invatat de aici.

Nu conteaza ce cred altii

Asta este lectia nr 1 de care toate modelele ar trebui sa tina cont. Da, sigur, lumea o sa te judece daca afla. Ei, si ce? Faci bani? Poti tu sa iti permiti toate hainele scumpesi excursiile in locatii exotice? Atunci ce conteaza ce zic alte persoane? Intotdeauna este important, in viata, sa iti fie tie bine. Atata timp cat esti ok, iti realizezi telurile si nu faci rau nimanui, nimeni nu are dreptul sa iti faca morala.

Ai grija cu banii

Stiu ca primul impuls atunci cand faci bani multi e sa-i cheltui pe toti. Probabil o sa faci cheltuieli extravagante in primele cateva luni de castiguri mari. Nu uita insa ca videochatul nu este o meserie pe care o poti face toata viata. Este bine sa iti pui deoparte o suma in fiecare luna, ca sa ai rezerve pentru dupa ce termini, sau chiar si pentru urgente. Daca faci bani multi inseamna ca, si cu economii, tot o sa-ti ramana destui ca sa te rasfeti.

Gaseste un echilibru intre munca si odihna

Bine, chestia asta este valabila pentru orice job, insa videochatul tinde sa impinga la extreme. Pe de-o parte, avem multe fete care nu iau aceasta meserie in serios si cred ca pot face ce au chef. Pe de alta, avem fetele care lucreaza atat de mult incat uita complet de ele. Nu ma intelege gresit: daca vrei sa ai bani pe bune, trebuie sa depui efort mult. Insa, daca nu iti iei si paze, o sa clachezi. Munceste din greu, dar ai si grija de tine.