Cum sa alegi un studio videochat bun

Pentru ca videochatul a devenit un domeniu din ce in ce mai popular, si studiourile au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Sute de anunturi peste tot, care mai de care cu oferte tentante, care iti iau ochii. Insa stiti cum e vorba aia: nu tot ce zboara se mananca. Sunt multe studiouri neserioase, care profita de modele si nu le ofera conditiile necesare ca sa aiba succes. Exista insa, din fericire, metode prin care poti sa te prinzi cand un studio e bun si cand nu. Daca stii ce sa cauti, nu o sa ai probleme.

Ai grija ca totul sa fie legal

Un studio videochat bun este, in primul rand, legal. Asta inseamna ca isi plateste contributiile la stat si te invata si pe tine cum sa o faci. Modelele sunt angajate numai cu contract de munca si nu se incepe lucrul fara ca acel contract sa fie semnat. In plus, nu lucreaza nimeni sub 18 ani acolo, deoarece industria este una adulta si asa ceva ar fi ilegal. daca intrebi de toate astea si vezi ca totul e ok, poti sa te angajezi linistita.

Asigura-te ca o sa ai parte de training

Training-ul este foarte important in videochat, in special pentru un model nou. intreaba daca o sa ai parte de asa ceva, inca de pe prima tura. Vezi, apoi, cum te intelegi cu trainerii si daca puteti crea o relatie buna. Conteaza foarte mult ca tu sa respecti sfaturile date, dar si ca ei sa stie sa se adapteze pe stilul tau.

Verifica daca totul arata ca in poze

Decorul camerei din care lucreaza modelul este foarte important deorece contribuie mult la imaginea acestuia. Toate site-urile studiourilor au poze fabuloase si foarte glam, insa vezi sa fie asa si in realitate. cere un tur al camerelor atunci cand vii la interviu, pentru ca, daca nu iti place cum arata, nu o sa ai spor la munca.