De ce sa faci videochat la studio si nu acasa

Cred ca una dintre cele mai infocate dezbateri cand vine vorba de videochat este videochatul de la studio vs. videochatul de acasa. Exista numeroase pareri pro si contra pentru fiecare optiune si asta face ca alegerea sa fie dificila pentru modelele noi. Cum o fi, oare, mai bine?

Dupa parerea noastra, videochatul de la studio este cel care iti va aduce cele mai multe beneficii, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Iata de ce.

La studio ai parte de suport

Pentru inceput, putem sa vorbim de partea tehnica. Videochatul inseamna live-streaming de pe site-uri specializate. Pentru a face asta, iti trebuie aparatura de ultima generatie, un decor bun, lumini profesioniste. In plus, desi nu se intampla des, pot aparea oricand probleme tehnice poate mai dificil de rezolvat. Daca lucrezi de acasa, trebuie, practic, sa investesti bani in toata aparatura, sa iti decorezi camera in asa fel incat sa arate bine pe site si sa te descurci singura.  La un studio videochat profesionist, tot acest stres dispare. Ai camere amenajate special, cu decoruri luxoase si elegante, tehnologia e performanta si exista suport IT 24/7. Tot ce trebuie sa faci tu este sa te loghezi si sa te concentrezi pe ce faci online.

Un studio bun iti ofera training

Training-ul este important pentru un model videochat, in special daca acesta este nou. Daca ti se face training asa cum trebuie, vei invata cum functioneaza site-urile pe care lucrezi, cum sa abordezi diversele tipuri de membri ca sa ai private cat mai lungi, cum sa iti dezvolti un stil care sa te avantajeze. Este, evident, mult mai usor sa faci toate astea cand nu esti pe cont propriu si ai o echipa care te sustine

Castigurile sunt mult mai mari la un studio

La prima vedere, acest lucru s-ar putea sa nu ti se para evident. la un studio, trebuie sa iti imparti incasarile, pe cand acasa nu faci treba asta. Gandeste-te insa ca acasa nu ai parte de toate conditiile mai sus-mentionate. Iar mediul de lucru contribuie, evident, la performanta modelului. La un studio esti sustinuta mereu si, mai ales, esti motivata. Ai un program de lucru de respectat si stai un anumit numar de ore online, ceea ce inseamna ca ai si trafic mult, iar din asta rezulta si bani mai multi. Dupa cum vezi, deci, a lucra la un studio este mult maia avantajos pentru tine!