Stii ce inseamna BMW-urile aurii de la Charm Studios?

Probabil ca foarte multe dintre voi v-ati saturat sa va tot faceti calcule in fiecare luna pentru ca nu va ajunge salariul. In mod cert exista persoane care se multumesc cu un job mediocru, care nu le aduce nicio satisfactie, insa de ce sa faci si tu asta? Exista o alternativa excelenta la toate acestea, jobul de model videochat la Charm Studios.

Daca te plimbi prin zonele centrale ale Bucurestiului probabil ca ai observat niste BMW-uri X6, aurii, cu logo-ul Charm Studios pe ele. Am decis sa ne folosim de aceasta strategie de marketing pentru ca vrem, in primul rand, sa aratam ca suntem transparenti si ca facem totul in mod legal. Suntem un studio serios si atunci nu ne este absolut deloc frica sa ne promovam intr-un mod atat de vizibil. Daca noi nu ne mandrim cu ceea ce facem, cum ar putea modelele noastre sa o faca?

Luxul de la Charm Studios

Aceste BMW-uri simbolizeaza insa si altceva. Masinile reprezinta luxul de care au parte modelele de la Charm Studios. Fetele de la noi castiga mii de dolari lunar, ajungand chiar si la sume de 10.000$. seriozitatea si implicarea sunt intotdeauna rasplatite pe masura iar modelele noastre isi permit sa se rasfete oricand.

Desigur, castigurile nu sunt singurul mod prin care tinerele se bucura de lux. Studioul in sine le ofera tratament de super-star, ca ele sa aiba mereu un zambet pe buze cand vin la munca. Astfel, aici au parte de make-up artist si fotograf profesionist, pentru a le oferi o imagine perfecta. Decorul este elegant, glam, iar curatenia, impecabila. In plus, se ofera cursuri de engleza si training 24/7, pentru oricine doreste sa invete sau sa se perfectioneze si sa aiba succes online.

In plus, avem si concursuri lunare cu premii fabuloase. Printre acestea se numara truse de make-up, zile la spa sau coafor, excursii in locatii exotice, city-break-uri oriunde in Europa si chiar si unul dintre fabuloasele BMW-uri aurii. Cu asemenea beneficii, nu este de mirare ca avem 150 de modele fericite, iar numarul acesta este in continua crestere.

Ce inseamna, deci, BMW-urile de la Charm Studios? Siguranta, transparenta, integritate, lux si rasfat. Acestea sunt cuvinte care ne caracterizeaza pe noi si stilul de viata pe care il au modelele noastre.