La Charm Studio mi-am realizat visurile

Salut, eu sunt Mihaela si… sunt model de videochat. Stiu, e o meserie socanta pentru multi. Oamenii nu inteleg acest domeniu si, in consecinta, au foarte multe prejudecati legate de el. Nu si eu, insa. Pentru mine, a lucra in aceasta industrie si, mai ales la Charm Studio, ma ajutat sa imi realizez toate visurile.

Sunt foarte multe lucruri pe care ni le dorim in viata. Sa avem succes, sa avem bani si un anumit nivel de confort, sa calatorim, sa fin independenti, sa ne alcatuim o familiue. Toate acestea sunt idealuri care, uneori, pot fi dificil de realizat. Piata de munca in Romania nu este una extraordinara si majoritatea joburilor sunt platite incredibil de prost. Eu am incercat sa fac multe chestii inainte sa decid sa lucrez ca model. Niciunul din joburi nu a reprezentat insa ceva de care am fost multumita. Nu reusema sa strang bani ca sa fac tot ce imi doresc, nu reuseam sa am un stil de viata bun, nu aveam nici macar stabilitate financiara.

Imi doream foarte mult sa am o masina si, apoi, un apartament al meu. A fost visul meu din totdeauna sa am aceste doua lucruri pentru ca mi se pare ca sunt un semn excelent de independenta, la care eu tin foarte mult. Pana sa ajung insa la Charm Studio nu credeam ca o sa fie posibil sa le obtin. Din fericire, am facut alegerea potrivita si, iata, am acum ceea ce vreau.

A lucra la Charm Studio a fost cea mai buna idee din viata mea

Dupa cum probabil stiti, in videochat se fac foarte multi bani. Eu eram constienta de asta, insa aveam, evident, o doza de scepticism. Pana la urma, faptele conteaza, nu vorbele. Inca de la primul interviu la Charm, insa, mi-am dat seama ca ei chiar se tin de cuvant. Tot ce am vazut in studio parea sa corespunda cu ce citisem pe site. personalul era incredibil de prietenos si Andreea, fata de la HR, mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut cu multa deschidere. Mi-am dat seama, deci, ca studioul este foarte transparent si corect.

Dupa ce m-am angajat, am vazut ca toate promisiunile facute s-au adeverit. Am avut parte de training 24/7, care m-a ajutat sa devin din ce in ce mai buna la ce faceam. Datorita acestui lucru, castigurile mari nu au intarziat sa apara. Am ajuns, incet incet, sa fac cam 5000$ lunar, in medie, suma pe care nu as fi avut cum sa o obtin nicaieri altundeva. Am pus bani de-o parte si am reusit intai sa imi iau o masina. Am fost foarte mandra de realizarea asta, insa stiam ca nu vreau sa ma opresc. M-am ambitionat din ce in ce mai mult si, dupa un doi ani de zile in care am tras tare, am putut sa imi iau, in sfarsit, un apartament. Nu va puteti imagina sentimentul enorm de satisfactie care m-a cuprins cand am descuiat prima oara usa propriei mele locuinte.

Le multumesc din suflet celor de la Charm Studio, pentru ca m-au ajutat sa imi indeplinesc visurile sa ajung unde voiam in viata!

Tags: