Cele mai frecvente mituri despre videochat

Castiguri uriase, program flexibil, bonusuri motivante – toate acestea sunt mai mult decat tentante, insa multe dintre tinere au retineri atunci cand vine vorba despre videochat.

Prejudecatile, parerile preconcepute si miturile ce inconjoara nedreptatit acest domeniu aduc doar informatii eronate. In continuare va prezentam cele mai frecvente mituri despre videochat, vehiculate inca, ce necesita demontare imediata.

Mituri despre videochat

1. Videochatul este ilegal

Nimic nu e mai fals decat aceasta afirmatie. Cei care vehiculeaza astfel de mituri despre videochat ar trebui sa stie ca activitatea studiourilor de videochat profesioniste este reglementata inca din 2003, prin legea 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004. Prin aceste elemente legislative, activitatea studiourilor de videochat este taxata si impozitata, exact la fel ca si oricare alta afacere din tara.

2. Videochat = prostituție online

Din nou fals. Cei care nu cunosc exact ce implica domeniul, ar trebui sa se abtina din a mai lansa astfel de mituri despre videochat.

Este vorba, pur si simplu, de socializare online, care nu implica in niciun fel contact fizic intre interlocutori. Admiratorii modelelor platesc efectiv pentru a avea parte de discutii cu modele frumoase, optimiste si vesele, fara a ajunge neaparat la vreo tenta erotica.

3. Modelele de videochat obtin castiguri dezbracandu-se in fata camerelor

Total fals si acest mit, intrucat se poate face videochat fara a exista deloc nuditate. Este vorba despre segmentul non-adult, unde accentul este pus pe puterea de seductie a modelului si pe capacitatea de a cuceri membrii site-urilor de videochat fara a-si folosi trupul. Feminitatea, farmecul si umorul primeaza astfel, punand sexualitatea pe un ultim plan.

4. Pentru a lucra ca model in videochat trebuie sa ai dimensiunile 90-60-90

Nimic mai fals decat atat! Tinerele care ar dori sa se angajeze in domeniu si sunt complexate de faptul ca nu au acele dimensiuni catalogate drept perfecte nu ar trebui sa isi mai faca griji.

Charm Studios

Situatia sta cu totul altfel in realitate. Admiratorii din mediul online prefera diversitatea, cauta compania unor femei cu forme si dimensiuni diferite. Standardele fizice nu se mai aplica, iar acest mit despre videochat este demontat imediat. Inalta sau miniona, indrazneata sau mai timida, supla sau cu forme mai voluptuoase, orice tanara angajata ca model poate ajunge sa devina preferata unui numar foarte mare de admiratori online.

5. Din videochat se fac bani foarte usor

Partial fals, partial adevarat. Intr-adevar, din videochat se poate castiga foarte bine, si asta intr-un timp destul de scurt. Totusi, nu se poate spune ca acest lucru nu implica si eforturi.

Cei care sunt de parere ca modelele de top, care reusesc sa castige chiar si peste 10.000$ lunar, au parte de o munca foarte usoara, se inseala amarnic. In spatele unui astfel de model de succes stau chiar ani de experienta, implicare, seriozitate, munca si vointa.

Castigurile din videochat pot fi uriase. Chiar si cele mai mici dintre castiguri depasesc in majoritatea cazurilor salariile minime pentru care se angajeaza marea majoritate a romanilor. Pentru a ajunge insa la sumele fabuloase de peste 10.000$ pe luna, este nevoie de perseverenta din partea modelului, dar si de sustinere oferita de catre angajator.