O incursiune in lumea videochatului – Charm Studios

Pentru multi, videochatul este considerat un subiect tabu. Realitatea arata ca lumea videochatului naste destul de multe controverse. Cu toate acestea, domeniul este unul infloritor, atat din punct de vedere al angajatorilor, cat si al modelelor. Acestea din urma reusesc intr-un timp destul de scurt sa castige sume la care altii nici macar nu viseaza.

Contrar tuturor parerilor gresite si a prejudecatilor, lumea videochatului ofera tinerelor ambitioase si doritoare de castiguri uriase oportunitati nesperate. Cu toate acestea, angajarea ca model de videochat presupune si atentie sporita la selectia studioului cu care modelul va colabora.

Capitala este locul in care isi desfasoara activitatea numeroase studiouri de videochat, insa dintre toate se remarca unul singur. Este vorba despre Charm Studios, un studio care a reinventat si redefinit videochatul.

Cum se prezinta lumea videochatului in viziunea Charm Studios?

A reinventa o activitate care este deja prezenta pe piata poate fi destul de dificil. Atunci cand exista insa ani de experienta in spate, nimic nu este imposibil.

Charm Studios a reusit sa redefineasca lumea videochatului prin profesionalism, prin investitii constante in angajate dar si in dotari. Beneficiile pe care le primesc angajatele, in calitate de model de videochat, sunt multiple. Cateva dintre acestea vor fi enumerate in continuare.

Conditii de lux

Chiar de la primul pas facut in studio, modelele iau contact cu un lux si un rafinament desavarsit. Pentru a crea un ambient cat mai placut, Charm Studios a investit constant in imagine.

charm studios

Din acest motiv, camerele studioului sunt decorate cu stil, bun gust si eleganta, in asa fel incat fiecare model sa revina de fiecare data la program cu placere.

Salarii motivante

Daca exista un lucru cunoscut de oricine despre lumea videochatului este faptul ca salariile oferite sunt mai mult decat motivante. Chiar si un model aflat la inceput de drum, in prima luna de angajare, are ocazia de a castiga sume de ordinul miilor de dolari din comisioanele acordate de studio, aferente incasarilor dintr-o luna.

Alaturi de cotele progresive ale comisioanelor, care cresc odata cu nivelul incasarilor lunare, angajatele Charm Studios beneficiaza si de numeroase bonusuri, acordate pentru fidelitate, depasirea targetelor, recomandari si multe altele.

Respect deplin si profesionalism

Trebuie inteles foarte clar faptul ca lumea videochatului se invarte in jurul modelelor, si nu invers. Angajatorul Charm Studios a pus si pune intotdeauna respectul fata de angajate si profesionalismul pe primul loc. Din acest motiv, fiecare model se simte in deplina siguranta, lucrand intr-un studio care ofera absolut toate conditiile si dotarile necesare.

Respectul se reflecta prin interesul acordat modelelor, trainingurile oferite, dar si prin plata efectuata de fiecare data la timp. Din pacate, nu poate fi spus acelasi lucru in cazul altor studiouri.

Respect, profesionalism, atentie acordata fiecarui detaliu, bonusuri de motivare, salarii mult peste asteptari, un mediu de lucru placut – toate acestea constituie elementele care au propulsat Charm Studios in topul studiourilor de videochat din Bucuresti. Tinerele care cauta oportunitati de a castiga foarte mult intr-un timp foarte scurt, ar trebui sa aplice pentru un interviu, intrucat Charm Studios ofera constant astfel de sanse.