Nu imi inchipuiam ca voi avea atatea beneficii la Charm Studios

Charm Studios

Ajunsesem intr-o situatie destul de dificila cu banii. Nu imi mai ajungeau sub nicio forma de la o luna la alta. Cum se spune, imi ramanea prea mult din luna la sfarsitul salariului. Lucram part-time ca ospatarita la un local din Centrul Vechi, numai pentru a avea cativa bani in plus pe perioada facultatii. Era insa foarte greu.

Timpul trecea – erau deja 3 luni de cand eram angajata acolo si efectiv ma simteam epuizata. Alergam intre job si facultate, nu mai aveam deloc timp pentru mine, iar oboseala se tot acumula. Am ajuns in punctul in care am simtit ca nu mai pot face fata si am renuntat la job, in incercarea de a gasi ceva care sa imi ofere mai mult timp liber si, pe cat posibil, castiguri mai mari.

Desi nu credeam ca voi gasi un astfel de job, intamplarea a facut sa dau peste un anunt de angajare pentru Charm Studios.

Ce am gasit la Charm Studios

Nu a fost foarte dificil sa planific un interviu, intrucat nu mai lucram si la facultate aveam un orar destul de permisiv. In ziua stabilita, mi-am facut curaj si m-am indreptat catre sediul Charm Studios.

Din momentul in care am trecut pragul studioului, am ramas pur si simplu uimita. M-a intampinat o echipa prietenoasa, intr-un ambient luxos, caracterizat in acelasi timp de profesionalism.

Interviul l-am trecut fara probleme. Mi s-a spus ca pot incepe de oricand doresc, doar sa am buletinul la mine pentru intocmirea contractului de munca. Zis si facut – au urmat prezentarea camerelor si a echipei, timp in care a fost pregatit si contractul, cu orele de lucru pe care le stabilisem dinainte, pentru a putea ajunge si la cursuri la facultate.

Din urmatoarea zi am inceput sa si lucrez, sub indrumarea atenta a trainerelor care imi ofereau tot timpul recomandari si sfaturi. Atat de multa intelegere si o echipa atat de unita mai rar intalnesti!

Dupa prima luna a inceput deja sa curga cu beneficii. Mi s-a spus clar ca voi primi banii la data stabilita si ca imi voi putea calcula si singura castigurile. Am tras linie la final de luna si am ajuns la suma frumusica de 1260 dolari, ceea ce mi se pare acum foarte putin.

Daca tot spuneam de beneficii, aflati ca Charm Studios mi-a oferit constant bonusuri. De fapt, asa se intampla cu orice model care isi da silinta si cauta sa obtina tot timpul performante mai bune.

Cat castig acum la Charm Studios

Sunt deja model de aproape 2 ani si privind in urma constat ca in fiecare luna am reusit sa imi depasesc propriile castiguri si recorduri de incasari. Dupa cum v-am spus si anterior, daca as castiga acum 1.200-1.300 dolari, mi s-ar parea foarte putin.

Charm Studios

Stiu foarte bine ca pot mai mult, iar sustinerea pe care o am din partea Charm Studios este deplina. Am ajuns sa castig chiar si 7.000 dolari – asta se intampla luna trecuta, cand mi s-a marit si comisionul din castiguri, ca bonus pentru fidelitate si seriozitate.

Ce mai pot sa va spun? E un job foarte motivant, ai tot timpul ocazia sa progresezi, primesti sustinere din partea intregii echipe si lucrezi in camere amenajate cu mult bun gust si eleganta. Nu regret nicio secunda ca am ales sa lucrez la Charm Studios.