Lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa te angajezi in videochat

videochat

Exista foarte multe pareri rautacioase legate de domeniul videochatului. E vorba insa doar despre cei care nu cunosc cu adevarat ce se intampla intr-un studio de videochat, ori de fete care au mai avut tangente cu studiouri la care nu au fost tratate cu respectul cuvenit.

Inainte de a lua decizia de a te angaja in videochat, trebuie sa stii cateva lucruri. Iti mentionam in cele ce urmeaza cateva elemente de care trebuie sa tii cont cand alegi studioul la care vei lucra, dar si alte recomandari utile.

  1. Ai incredere in tine. E probabil cel mai important aspect care te va ajuta nu doar in cariera ta in videochat, ci si in oricare alta situatie cu care te vei confrunta. Trebuie sa stii ca poti, ca nimic nu e imposibil, ca poti sa reusesti si tu daca esti dispusa sa depui eforturi, sa perseverezi si sa evoluezi constant.
  2. Experienta in domeniu e irelevanta. Cel putin in cadrul studiourilor care se respecta, celor care vin la interviuri de angajare nu li se solicita experienta. Acesta este si cazul studiourilor din grupul Charm, recunoscute in capitala pentru profesionalismul deplin de care dau dovada. Indiferent daca ai sau nu experienta, ti se va oferi training de specialitate, sfaturi si recomandari chiar si din partea colegelor modele, nu doar din partea persoanelor avizate ce te vor indruma constant.
  3. Pentru a fi model in videochat trebuie sa ai 90-60-90. Total fals! Nu te lasa descurajata de faptul ca proportiile corpului tau nu sunt de fotomodel de fashion. Afla ca persoanele cu care vei discuta – admiratorii pe care ii vei atrage – nu urmaresc in mod specific acest lucru, si nici angajatorii. E vorba doar despre naturaletea de care dai dovada, de spontaneitate si de abilitatea ta de a intretine o conversatie, nu de aspectul fizic. Totusi, si acesta trebuie sa fie unul placut, insa vei fi ajutata si la acest capitol.
  4. Va fi facuta plata de fiecare data la timp? Daca alegi sa lucrezi intr-un studio caracterizat de profesionalism, cu siguranta raspunsul este “DA”. Poate ca ai mai lucrat in videochat si poate ca plata ti-a fost intarziata sau a lipsit cu desavarsire la un moment dat. Afla ca daca vei alege sa lucrezi la unul dintre studiourile grupului Charm, vei fi tratata ca oricare alt angajat din Romania, care isi primeste luna de luna, fara intarziere, banii cuveniti.
  5. Este legal? Desigur! Din nou, asta nu poate fi spus despre toate studiourile de videochat cu care poate ai avut tangente in trecut. Indiferent daca vei alege Charm Studios, Manequeen Studio, Tandress sau oricare alt studio din grupul Charm, ti se va intocmi contract de munca si ti se va elimina din start orice retinere legata de acest aspect.

Charm Studios

Toate acestea si multe altele ar putea fi spuse despre studiourile de videochat respectabile, care stiu ca cele mai importante din acest domeniu sunt de fapt modelele. Accentul trebuie sa cada de fiecare data pe bunastarea lor, motiv pentru care, in cazul in care iei hotararea sa devii model in videochat, va trebui sa alegi si acel studio care sa iti ofere toate conditiile enumerate anterior.